A zase jeden školní rok končí. Žáci se zapojili do mnoha soutěží – místních, okrskových, okresních, dokonce i krajských a celostátních. Za reprezentaci školy a celoroční výbornou školní práci předal ředitel školy a třídní učitelé vybraným žákům pochvaly a ocenění, účastníci projektu Tady jsem doma obdrželi z rukou PhDr. Aleny Schauerové projektová vysvědčení.

Žákům 9. třídy přeji hodně úspěchů na středních školách a všem ostatním hezké prázdniny plné nových zážitků. Poděkování patří také učitelům a všem zaměstnancům školy za jejich obětavou práci.

Škola se na dva měsíce zavírá, na žáky čekají prázdniny, učitelé se těší na zaslouženou dovolenou. Ale již 30. června nastoupí do školy řemeslníci, aby ji opět trochu zvelebili – vymalovali některé prostory, opravili podlahu v jedné třídě, opravili alespoň částečně fasádu zámku. Již v červnu byla vybudována střecha na budově školní kuchyně, během prázdnin bude kuchyně vybavena novým konvektomatem. Také s napětím čekáme, jestli bude úspěšný projekt na vybudování odborných učeben a zda se podaří podat žádost o dotaci na opravu tělocvičny.